Laden Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Presentatie van een boek vol verhalen uit Utrecht

Met: Ronald Giphart

Met Utrechtse trots presenteert Broese Boekverkopers de feestelijke boekpresentatie van Stad van zachte idioten een boek vol verhalen uit Utrecht verzameld door Ronald Giphart. Ronald Giphart zal vertellen over de totstandkoming van deze bundel, vragen beantwoorden en aansluitend zijn boeken signeren.

Graag aanmelden via klantenservice@broeseboekverkopers.nl

Over Stad van zachte idioten
In het hart van het land bevindt zich die vibrerende stad met haar fraaie grachten en eeuwenoude straatjes, overbevolkt door studenten voor wie de kroegen tot diep in de nacht geopend blijven.
De stad met die glorieuze Domtoren alsook het omstreden Hoog Catharijne. Talloze literaire schrijvers woonden of wonen in de Domstad. Zo ook Ronald Giphart, die vanuit Soest naar Utrecht verhuisde om er te studeren en er sindsdien is blijven wonen. Voor deze bundel verzamelde hij de mooiste verhalen en gedichten van auteurs die aangeraakt werden door de Domstad. Stad van zachte idioten bevat bijdragen over Utrecht van Martin Bril, Bert Natter, Manon Uphoff, Vincent Bijlo, Tommy Wieringa, C.C.S. Crone, Herman van Veen, Arthur Japin, Claudia de Breij, Ingmar Heytze, Japke-d. Bouma, Peter Buwalda en vele anderen.

 

do
02.11 2017
Tijd: 19:00 - 20:30 uur
Prijs vanaf: Gratis
Evenement Categorie:
Website Evenement
Locatie

Broese Boekverkopers
Stadhuisbrug 5
Utrecht, Nederland
+ Google Maps

Organisator

Broese Boekverkopers

Delen