Spring naar content
Laden Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Muzikaal dansspektakel voor de hele familie

Na het succes van Jungleboek presenteert Stadsschouwburg Utrecht met ‘Beauty en het beest’ de tweede voorstelling van een nieuwe kersttraditie. Dit keer met Maas theater en dans, het Nederlands Kamerkoor en jongeren uit de stad. Genoeg ingrediënten voor een spannend avontuur! Voor iedereen van 8 tot 108.

Zingend bos en goocheltrucs

Beauty en het beest is een muzikaal theaterspektakel over een dapper meisje en een verwende prins, met twee jaloerse zussen, grappige bediendes, magische goocheltrucs, een zingend bos en een groep dappere kinderen. Een betoverend liefdesverhaal met acrobatische dans en virtuoos meerstemmige zang.

Aangename suspense

Een grote groep fysieke acteurs buitelt acrobatisch door het bos. De beste zangers van Nederland zingen popmuziek van Joop van Brakel en lyrische, minimal muziek van David Lang. Samen creëren zij een sfeer van aangename suspense in een omgeving die wonderlijk tot leven komt.

Wie kust nou een monster!

Welk kind heeft de moed om een monster te kussen? Stel je voor, zo vies en plakkerig, zo donker en dik. Maar soms moet je doorzetten desnoods met je ogen dicht. Als je vader in gevaar is. Als er een roos is geplukt, een belofte is gemaakt. Dan moet je wel, je kan niet anders.

 

do
21.12 2017
Tijd:
20:00 - 21:30
uur
Prijs vanaf: €14,50
Evenement Categorie:
Website Evenement
Locatie

Stadsschouwburg Utrecht
Lucasbolwerk 24
Utrecht, Nederland

Organisator

Stadsschouwburg Utrecht

Delen